Tandarts Schiedam2019-09-13T11:24:25+00:00

Tandarts Schiedam

Een tandarts in Schiedam nodig? Kom dan eens langs bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum. Bij onze tandartspraktijk in de buurt van Schiedam kunt u terecht voor een angst tandarts, mondhygiënist, spoed tandarts en kindertandarts in Schiedam. Daarnaast bieden wij alles omtrent mondzorg, van algemene tandheelkunde tot aan specialistische behandelingen. Onze patiënten worden altijd onderzocht en behandeld door een vaste specialist of tandarts in Schiedam. Meer weten? Lees dan hieronder verder.

Tandartspraktijk Schiedam

Een tandartspraktijk in Schiedam of omgeving waar u terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen? Dat is Rotterdams Tandheelkundig Centrum. Bij ons kunt u terecht voor tandprothetiek, mondhygiënist, kaakchirurgie, implantologie en algemene en esthetische tandheelkunde in Schiedam en omgeving. Wanneer u zich aanmeldt bij onze tandartspraktijk, krijgt u een specialist of tandarts aangewezen die het hele behandeltraject met u doorloopt. Hierdoor kunt u een vertrouwensband met hem of haar opbouwen. Dit zorgt ervoor dat onze patiënten zich fijner voelen als ze bij ons in de stoel liggen. 

Angst tandarts Schiedam

Onze angst tandarts in Schiedam zorgt ervoor dat uw gebit uw gezond blijft, ondanks dat u bang bent voor de tandarts. U staat niet alleen met deze angst, angst voor de tandarts is een van de meest voorkomende angsten in Nederland. Dit is een van de redenen dat wij een speciale angsttandarts in Schiedam hebben. Tijdens de behandeling wordt er rekening gehouden met alle factoren die naar voren kunnen komen bij uw angst. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de angst tandarts in Schiedam.

Mondhygiënist Schiedam

De mondhygiënist in Schiedam richt zich op mondverzorging en preventie van kwaaltjes. Een mondhygiëniste heeft als doel tandbederf en tandvleesaandoeningen te bestrijden te voorkomen. Uw tandarts in Schiedam kan u doorverwijzen naar onze mondhygiënist. Na de tandartscontrole kunt u een afspraak maken bij onze mondhygiënist. De taken van een mondhygiëniste in Schiedam zijn voornamelijk gericht op preventie. Zo krijgt u advies over het voorkomen van gaatjes en tandvleesaandoeningen.

Spoed tandarts Schiedam

Heeft u met spoed een tandarts in Schiedam of omgeving nodig? Dan kunt u bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum terecht. Bij onze tandartspraktijk kunt u terecht, ook als u niet bij ons staat ingeschreven. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk bij een spoed tandarts in Schiedam in de stoel ligt. 

Kindertandarts Schiedam

De kindertandarts in Schiedam van onze tandartspraktijk weet precies hoe hij met kinderen om moet gaan, ook als zij bang zijn voor de tandarts. Alle kinderen tot 18 jaar zijn welkom bij onze kindertandarts, boven de 18 worden zij geacht naar onze normale tandarts te gaan. Als u al van jongs af aan met uw kind naar de tandarts gaat, dan went uw kind sneller aan de behandelingen. 

Meer weten over de tandarts in Schiedam en omgeving? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij ons in de praktijk.