Tandarts Ridderkerk2019-09-13T11:15:49+00:00

Tandarts Ridderkerk

Bent u op zoek naar een tandarts in Ridderkerk? Sluit dan Rotterdams Tandheelkundig Centrum niet uit! Onze tandartspraktijk in de buurt van Ridderkerk heeft vele specialisten in huis. Doordat al onze specialisten onder een dak zitten, kunt u eenvoudig doorverwezen worden en kunt u makkelijk een afspraak maken. Kiest u voor Rotterdams Tandheelkundig Centrum als uw tandarts in Barendrecht, dan krijgt u altijd een vaste tandarts of specialist. Meer weten over de diensten van onze tandartspraktijk? Lees dan verder.

Tandartspraktijk Ridderkerk

Zoals gezegd heeft onze tandartspraktijk in de buurt van Ridderkerk verschillende specialisten in huis. Hierdoor zijn wij niet alleen uw standaard tandarts in Ridderkerk maar kunt ook bij ons terecht voor kaakchirurgie, tandprothetiek, implantologie of een mondhygiënist in Ridderkerk. Daarnaast hebben we nog enkele gespecialiseerde tandartsen zoals een spoed tandarts en angsttandarts. Als uw tandarts u besluit door te verwijzen naar bijvoorbeeld onze mondhygiënist, kunt u eenvoudig na de behandeling een afspraak maken. 

Angsttandarts Ridderkerk

Als u bang bent voor de tandarts, dan kunt u terecht bij onze angsttandarts in Ridderkerk. Onze specialist weet precies wat hij moet doen met mensen die bang zijn voor de tandarts. Van te voren zullen duidelijk afspraken worden gemaakt over de werkwijze. Deze afspraken hangen af waar u het meeste bang voor bent. Dit kan dus voor iedereen anders zijn. Door naar onze angsttandarts te gaan, zorgt u ervoor dat uw tanden niet te ernstig beschadigen. 

Mondhygiënist Ridderkerk

Een mondhygiënist in Ridderkerk mag natuurlijk niet bij onze praktijk ontbreken. Steeds meer mensen in Nederland zien de voordelen in van een mondhygiënist en gaan hier langs. Het kan ook zo zijn dat uw tandarts u doorverwijst. Onze specialist richt zich tijdens de behandeling op het bestrijden van tandvleesaandoeningen en tandbederf. Het kan voorkomen dat uw tandarts van Rotterdams Tandheelkundig Centrum u doorverwijst naar onze mondhygiënist. De mondhygiënist weet precies wat er moet gebeuren, dankzij de korte communicatielijnen omdat zij beiden bij ons in de praktijk aanwezig zijn. Hierdoor worden vragen snel beantwoord en onduidelijkheden weggenomen.

Spoed tandarts Ridderkerk

Heeft u plotseling pijn in uw mond en kan dit niet langer wachten? Kom dan langs bij onze spoed tandarts in Ridderkerk. Wij doen er bij onze tandartspraktijk alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen. U bent bij onze praktijk ook welkom als u (nog) geen patiënt bij ons bent. Onze medewerkers doen hun best om u zo snel mogelijk in de stoel van de spoed tandarts in Ridderkerk te krijgen. 

Schrijf u eenvoudig in via ons online formulier, neem telefonisch contact op of kom langs in onze tandartspraktijk en laat u voortaan behandelen door onze tandarts in Ridderkerk.