Tandarts Overschie2019-09-13T11:10:16+00:00

Tandarts Overschie

Bent u op zoek naar een tandarts in Overschie? Dan bent u op de juiste plek bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum. Bij onze tandartspraktijk kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met mondzorg. Van algehele tandheelkunde tot specialistische behandelingen, alles is mogelijk. Als u patiënt wordt bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum krijgt u een vaste tandarts in Overschie. Hierdoor heeft u altijd een bekend gezicht als u voor uw controle of afspraak komt. Meer weten over Rotterdams Tandheelkundig Centrum? Lees dan snel verder.

Tandartspraktijk Overschie

Rotterdams Tandheelkundig Centrum is een tandartspraktijk niet ver van Overschie. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld algemene en esthetische tandheelkunde, implantologie, kaakchirurgie, mondhygiëniste en tandprothetiek. In onze tandartspraktijk bij Overschie krijgt u altijd een eigen tandarts of specialist aangewezen waarbij u het hele behandeltraject bij doorloopt. Hiermee garanderen wij de continuïteit van de zorg en kan de vertrouwensrelatie tussen patiënt en behandelaar versterkt worden. 

Behandelingen tandarts Overschie

Bij onze tandarts in Overschie kunt u terecht voor vele soorten behandelingen betreft tandheelkunde. Zo kunt u onder andere terecht bij onze endodontoloog voor een wortelkanaalbehandeling. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de standaard periodieke controles. Tijdens de periodieke controle controleert uw (vaste) tandarts uw mondgezondheid. Mochten er problemen zijn, dan kan de tandarts u doorverwijzen naar een specialist binnen onze praktijk zoals een kaakchirurg. Omdat wij verschillende specialisten binnen onze tandartspraktijk hebben, hoeft u niet naar een nieuwe, vreemde praktijk maar blijft u in de omgeving en praktijk die u kent. 

Daarnaast zijn onze tandartsen in Overschie gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en het zogeheten smiledesign. Bij smiledesign kunnen wij, indien gewenst, uw glimlach volgens esthetische regels verfraaien met de modernste technieken en materialen. Dankzij deze speciale techniek kunnen wij u voor de behandeling al het verwachte eindresultaat van uw glimlach laten zien. Hierdoor ligt u met veel vertrouwen bij uw tandarts in Overschie in de stoel.

Spoed tandarts Overschie

Met spoed een tandarts in Overschie nodig? Ook dan kunt u terecht bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum. Bij ons kunt u altijd terecht voor spoedgevallen, zelfs als u niet een geregistreerde patiënt van onze praktijk bent. Wij zullen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk in een stoel van een tandarts in Overschie ligt om het spoedgeval te verhelpen. 

Wilt u zich inschrijven bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum? Kom dan langs in onze praktijk, schrijf u online in of neem telefonisch contact met ons op.