Tandarts Kralingen2019-09-13T10:00:53+00:00

Tandarts Kralingen

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare tandarts in Kralingen? Dan bent u aan het juiste adres bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum. Wij zijn een tandartspraktijk in Rotterdam waar u terecht kunt voor de complete mondzorg, van algemene tandheelkunde tot aan specialistische behandelingen zoals kaakchirurgie, implantologie en wortelkanaalbehandelingen. Als u patiënt bij ons wordt, krijgt u een vaste tandarts aangewezen die u onderzoekt en behandeld. Lees snel verder om meer te weten te komen over Rotterdams Tandheelkundig Centrum als uw tandarts in Kralingen.

Tandartspraktijk Kralingen

Rotterdams Tandheelkundig Centrum heeft een tandartspraktijk tussen Kralingen en Centrum in. Bij ons kunt u terecht voor verschillende behandelingen die u bij een moderne tandarts verwacht. U kunt bij onze tandarts terecht voor algemene en esthetische tandheelkunde, implantologie en kaakchirurgie, mondhygiënist en tandprothetiek. Wanneer u voor Rotterdams Tandheelkundig Centrum kiest krijgt u een specialist of tandarts in Kralingen toegewezen die u behandeld. Hiermee zorgen wij voor continuïteit van de zorg en kan er een vertrouwensrelatie tussen de patiënt en behandelaar ontstaan.

Behandelingen tandarts Kralingen

Zoals eerder vermeld kunt u voor meerdere soorten behandelingen bij onze tandartsen in Kralingen terecht. U kunt bij onze endodontoloog terecht voor een wortelkanaalbehandeling. Maar ook voor de standaard periodieke controle kunt u gewoon bij onze tandartspraktijk terecht. Tijdens de periodieke controle wordt uw mondgezondheid gecontroleerd, en mocht het nodig zijn wordt u doorverwezen naar een specialist binnen onze praktijk, zoals de kaakchirurg of implantoloog. 

Onze tandarts in Kralingen is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en smiledesign. Indien gewenst kunnen wij uw glimlach volgens esthetische regels verbeteren dankzij de modernste technieken en materialen. Onze tandarts in Kralingen kan u zelfs van te voren laten zien hoe uw glimlach eruit komt te zien. 

Spoed tandarts Kralingen

Heeft u met spoed een tandarts in Kralingen nodig? Bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum kunt u terecht voor spoedgevallen, ook als u niet bij ons staat ingeschreven. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk bij een van onze tandartsen in Kralingen terecht kunt. 

Wilt u zich inschrijven bij onze tandarts in Kralingen? Schrijf u dan online in, neem telefonisch contact met ons op of kom langs in onze praktijk.