Tandarts Bergschenhoek2019-09-25T11:26:40+00:00

Tandarts Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een tandarts in Bergschenhoek? Laat Rotterdams Tandheelkundig Centrum dan ook niet aan u voorbij gaan. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met mondzorg, van algemene tandheelkunde tot aan specialistische behandelingen van een implantoloog. De patiënten van onze tandartspraktijk krijgen een vaste tandarts of specialist die u altijd onderzoekt en behandeld. Meer weten over onze tandarts in Bergschenhoek? Lees dan snel verder.

Tandartspraktijk Bergschenhoek

In onze tandartspraktijk in Bergschenhoek kunt u terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen. U kunt bij ons terecht voor algemene en esthetische tandheelkunde, implantologie, kaakchirurgie, mondhygiëne en tandprothetiek. Bij onze tandartspraktijk krijgt u een eigen tandarts of specialist toegewezen. Omdat u een eigen tandarts of specialist toegewezen krijgt, wordt u altijd behandeld door dezelfde persoon. Hiermee willen wij de continuïteit van onze mondzorg garanderen en kunt u een vertrouwensband opbouwen. Uit onze ervaring blijkt dat u hierdoor rustiger in de stoel ligt waardoor de behandeling ook fijner verloopt. 

Behandelingen tandarts Bergschenhoek

Zoals gezegd kunt u terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen bij onze specialisten en tandarts in Bergschenhoek. Naast de verschillende speciale behandelingen, kunt u bij ons ook gewoon terecht voor de periodieke controle. Wanneer uw vaste tandarts een probleem ziet, dan kan hij u doorverwijzen naar een van onze specialisten binnen onze tandartspraktijk. 

Daarbij zijn onze tandartsen in Bergschenhoek gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en smiledesign. Indien gewenst, kunnen wij uw glimlach volgens esthetische regels verfraaien, met behulp van de modernste technieken en materialen. Aan de hand van deze technieken kunnen wij u voor de behandeling al laten zien hoe uw glimlach eruit komt te zien.

Spoed tandarts Bergschenhoek

Als u met spoed een tandarts in Bergschenhoek nodig heeft, kunt u ook bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum terecht. Bij onze tandartspraktijk kan iedereen terecht, ook als u (nog) geen patiënt bent bij onze praktijk. Onze medewerkers doen hun best om u zo spoedig mogelijk in een stoel te krijgen bij een tandarts in Bergschenhoek. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom langs in de praktijk.