Tandarts Barendrecht2019-09-25T11:25:48+00:00

Tandarts Barendrecht

Een tandarts in Barendrecht of omgeving? Rotterdams Tandheelkundig Centrum is dan de plek voor u! Bij onze tandartspraktijk in de buurt van Barendrecht hebben we verschillende specialisten waardoor u voor de complete mondzorg alleen bij onze praktijk hoeft te zijn, geen doorverwijzingen meer maar alles onder een dak. Wanneer u kiest voor Rotterdams Tandheelkundig Centrum als uw tandarts in Barendrecht, dan krijgt u een vaste tandarts of specialist. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan hieronder verder.

Tandartspraktijk Barendrecht

Onze tandartspraktijk in de buurt van Barendrecht heeft een breed scala aan specialisten in huis. Wij hebben niet alleen uw standaard tandarts in Barendrecht maar u kunt bij ons ook terecht voor implantologie, kaakchirurgie, tandprothetiek of een mondhygiënist in Barendrecht. Dit zorgt ervoor dat u bij een doorverwijzing niet helemaal naar een andere praktijk moet, maar gewoon binnen onze praktijk van kamer kan wisselen. Dit geeft meer rust en zorgt dat u in een vertrouwde omgeving wordt behandeld. Onze tandartspraktijk heeft ook een angst tandarts en spoed tandarts in Barendrecht.

Angst tandarts Barendrecht

Bent u bang voor de tandarts? Kies dan voor onze angst tandarts in Barendrecht. Onze specialist weet precies hoe hij u moet helpen en ervoor kan zorgen dat u gewoon behandeld kan worden. Door niet naar de tandarts te gaan vanwege uw angst, kan uw gebit ernstig beschadigen. Om dit te voorkomen bent u van harte welkom bij onze angst tandarts. Hij weet precies hoe iemand met een bepaalde angst moet benaderen. Daarnaast kunnen er verschillende afspraken worden gemaakt waardoor u zich fijner voelt in de tandartsstoel. 

Mondhygiënist Barendrecht

De mondhygiënist in Barendrecht van Rotterdams Tandheelkundig Centrum richt zich in eerste instantie altijd op preventie en algehele mondverzorging. Onze specialist richt zich op het bestrijden van tandbederf en tandvleesaandoeningen. De tandarts van onze praktijk kan u doorverwijzen naar de mondhygiënist binnen onze praktijk. Hierdoor kunt u zeer eenvoudig na uw behandeling direct een afspraak maken. Buiten de behandelingen adviseert onze mondhygiënist in Barendrecht u over voeding en het schoonhouden van uw gebit. Hiermee kunnen verdere kwaaltjes voorkomen worden.

Spoed tandarts Barendrecht

Heeft u een plotseling geval van pijn aan uw gebit en bent u op zoek naar een spoed tandarts in Barendrecht? Neem dan snel contact op met Rotterdams Tandheelkundig Centrum. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van uw spoedgeval af te helpen. U bent ook welkom bij onze tandartspraktijk als u nog geen patiënt bent. Wij doen altijd onze uiterste best om u zo spoedig mogelijk in de stoel van onze spoed tandarts in Barendrecht te krijgen.

Wilt u zich inschrijven bij onze tandarts in Barendrecht? Neem dan telefonisch contact op, vul het online formulier in of kom langs in onze praktijk.