Spoed Tandarts Rotterdam2019-09-25T11:24:40+00:00

Spoed tandarts Rotterdam

Op zoek naar een spoed tandarts in Rotterdam of omgeving? Dan kunt u terecht bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum! Wij zorgen er voor dat u zo spoedig mogelijk bij een van onze tandarts terecht kunt, zodat uw ongemak snel verholpen is. Ook als u niet staat ingeschreven bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum kunt u bij ons terecht met uw spoedgeval. Meer weten over de spoed tandarts in Rotterdam bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum? Lees dan snel verder.

Een snelle behandeling van onze spoedtandarts in Rotterdam!

Zodra u bij ons komt uw spoedgeval, zullen wij er alles aan doen zodat u snel geholpen wordt door onze spoed tandarts in Rotterdam. Voor elke situatie of pijntje kunt u terecht bij ons. Onze spoed tandarts zal ervoor zorgen dat u snel van uw pijn of klacht af bent. Onze tandheelkundige specialisten zijn zeer ervaren en weten dus hoe zij u het beste kunnen helpen. Het is dan ook ons doel om spoedgevallen zo spoedig mogelijk te helpen! Heeft u goede ervaringen met onze spoedtandarts in Rotterdam? Dan is het ook mogelijk om over te stappen naar onze praktijk en ook de gebruikelijke zorg bij ons te krijgen. 

Langskomen spoed tandarts Rotterdam

Wanneer u langs wilt komen bij onze spoed tandarts in Rotterdam, bent u natuurlijk altijd welkom. Desondanks willen wij u vragen om toch altijd even te bellen of online een afspraak te maken. Tijdens dit contactmoment kunt u aangeven om wat voor spoedgeval het gaat zodat onze tandarts zich zo goed mogelijk kan voorbereiden op de behandeling. Door van te voren te bellen, kunnen wij ervoor zorgen dat u niet onnodig hoeft te wachten op onze spoed tandarts in Rotterdam. Het is belangrijk dat we iedereen de gewenste zorg kunnen geven. 

Acute hulp spoed tandarts Rotterdam

Er zijn natuurlijk sommige gevallen waarbij acute hulp noodzakelijk is door onze spoed tandarts. Natuurlijk zijn alle spoedgevallen belangrijk, maar sommige klachten zijn erger dan anderen. Vandaar dat wij verschillende prioriteiten geven aan bepaalde gevallen. Hieronder vindt u een overzicht van klachten die de eerste prioriteit bij onze spoed tandarts in Rotterdam hebben. Mocht u een van onderstaande klachten hebben, heeft u altijd de hoogste prioriteit.

 • Bloedingen na het trekken van tanden of kiezen;
 • Afgebroken tanden of kiezen;
 • Uitgevallen tanden of kiezen;
 • Opgezwollen wangen door een ontsteking (abces);
 • Losse tanden of kiezen;
 • Onhoudbare kiespijn. 

Algemene spoedgevallen

Algemene en veelvoorkomende spoedgevallen bij onze spoed tandarts in Rotterdam kunnen voor uzelf als acute hulp aanvoelen. Dit snappen wij, maar vragen ook uw begrip dat sommige gevallen voorrang zullen krijgen ten opzichte van uw geval. Heeft u een van onderstaande klachten, dan kunt u natuurlijk terecht bij ons maar onze spoed tandarts zal voorrang geven aan de eerder genoemde klachten. 

 • Kaakgewricht pijn;
 • Kiespijn door gaatjes;
 • Pijn in zenuwen in en rondom uw gebit (Ook wel endodontische klachten genoemd);
 • Pijn na het trekken van tanden of kiezen, indien pijnstillers niet voldoende werken;
 • Ontstekingen van het tandvlees.

Overige spoedgevallen spoed tandarts Rotterdam

Natuurlijk zijn er nog meer klachten waarbij u graag bij onze spoed tandarts in Rotterdam terecht wil en deze kunnen in uw geval veel urgentie hebben. Toch kan het zijn dat andere mensen voorrang krijgen. U kunt het beste als volgt zien: stel er komen drie personen binnen. Persoon A heeft last van een van de algemene spoedgevallen, persoon B heeft last van een acuut spoedgeval en persoon C heeft een van onderstaande problemen, dan zal de volgorde B-A-C zijn voor onze spoed tandarts in Rotterdam het geval van prioriteiten. 

 • Uitgevallen of loszittende kroon of vulling;
 • Loszittend implantaat;
 • Afgebroken randje van een voortand;
 • Scherpe randen aan een tand die tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben;
 • Losgesprongen ijzerdraadje van een beugel.

Wij vragen uw begrip voor de prioriteiten van onze spoed tandarts in Rotterdam. Onze praktijk doet hun best om iedereen met een spoedgeval zo snel mogelijk te helpen en van dienst te zijn. Heeft u last van een spoedgeval? Bel dan snel Rotterdams Tandheelkundig Centrum en hoor wanneer u terecht kunt.