Omar Badarne2019-07-11T14:05:48+00:00
medisch- en tandheelkundige kennis eigen tandarts / specialist moderne praktijk gunstige openingstijden

Omar Badarne

Omar Badarne is de oprichter van het Rotterdams Tandheelkundig Centrum. Hij is tandarts, arts, kaakchirurg en implantoloog. Zijn opleidingen heeft hij genoten in het Erasmus MC en aan de universiteit van Heidelberg. Dankzij zijn tandheelkundige en medische beroepskennis en jarenlange ervaring, kan hij samen met zijn team een unieke praktijk opzetten met diverse voordelen voor patiënt.

Omar Badarne (MD, DMD, MSc)

  • Arts : opleiding (6 jaar) in het Erasmus medisch centrum in Rotterdam . BIG- registratienummer als arts: 89064754001
  • Tandarts: opleiding (6 jaar) in de Kopfklinik, universiteit van Heidelberg. BIG-registratienummer als tandarts: 69064754002
  • Specialist voor mond- kaak en Aangezichtschirurgie: opleiding (4 jaar) in het Erasmus medisch centrum in Rotterdam en in het st. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Ingeschreven in het het Nederlandse specialistenregister.
  • Implantoloog: ingeschreven in het register van de Nederlandse vereniging voor orale Implantologie (NVOI)en.

Onze tandartspraktijk in Rotterdam is een moderne praktijk met gepassioneerde specialisten. We bieden u zowel algemene tandheelkunde als specialistische behandelingen aan, zoals kaakchirurgie en implantologie. Op deze manier wordt u snel geholpen en is een verwijzing naar een implantoloog of kaakchirurg niet meer nodig.

Het Rotterdams Tandheelkundig Centrum streeft ernaar de mondgezondheid van de patiënten te bevorderen. Om dit te bereiken ruimen we de meeste obstakels voor een tandartsbezoek uit de weg. Ons team geeft u individueel advies en zoekt nauwkeurig uit welke behandelopties er in uw geval bestaan.

Het team kijkt aandachtig naar uw klachten en wensen, uw medische toestand, uw tandartsverzekering en wat voor u financieel mogelijk is. De praktijk houdt ook rekening met patiënten die te maken hebben met tijdsgebrek. U kunt in dit geval een afspraak in de avond of op zaterdag te maken.

Interesse?

Maak een afspraak met één van onze specialisten of neem contact op.

Maak een afspraak ››

Interesse?

Maak een afspraak met één van onze specialisten of neem contact op.

Maak een afspraak
Neem contact op

Algemene- en esthetische tandheelkunde

Wij hebben als doel uw mondgezondheid en uw aangezicht zo goed mogelijk te verzorgen.

Lees meer

Implantologie en Kaakchirurgie

De kaakchirurg is gespecialiseerd in het behandelen van mondziekten en houdt zich bezig met kaak- en aangezichtschirurgie.

Lees meer

Mondhygiëne

De mondhygiëniste richt zich op mondverzorging en preventie.

Lees meer

Tandprothetiek

De tandprotheticus heeft als taak het aanmeten en maken van gebitsprothesen.

Lees meer