Algemene en Esthetische Tandheelkunde2019-07-11T13:38:32+00:00
medisch- en tandheelkundige kennis eigen tandarts / specialist moderne praktijk gunstige openingstijden

Algemene en Esthetische Tandheelkunde

Wij hebben als doel uw mondgezondheid en uw aangezicht zo goed mogelijk te verzorgen. Tijdens uw controle afspraak houden onze tandartsen zich daarom bezig met zowel de algemene gezondheid als de esthetiek van uw gebit. Onze tandartsen luisteren naar uw klachten en wensen, en zoeken nauwkeurig uit wat voor behandeling u nodig heeft.

In eerste instantie zal uw vaste tandarts onderzoeken wat de status is van uw mondgezondheid. Hierbij controleert hij uw gebit op gaatjes, tandsteen, tandplak en andere zaken die uw gebit en tandvlees kunnen aantasten. Wanneer het nodig is zal hij u doorverwijzen naar een van de specialisten binnen onze praktijk. Dit kan bijvoorbeeld de kaakchirurg of de implantoloog zijn.

Onze tandartsen hebben zich gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en smiledesign. Wanneer u dat wenst, kunnen wij uw glimlach volgens de esthetische regels verfraaien. We maken hierbij gebruik van de modernste technieken en materialen. Dit wordt smiledesign genoemd. Met behulp van deze speciale techniek kunnen we u van tevoren laten zien hoe uw glimlach er na de behandeling uit komt te zien. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u invloed op het resultaat

Interesse?

Maak een afspraak met één van onze specialisten of neem contact op.

Maak een afspraak
Neem contact op

Algemene- en esthetische tandheelkunde

Wij hebben als doel uw mondgezondheid en uw aangezicht zo goed mogelijk te verzorgen.

Lees meer

Implantologie en Kaakchirurgie

De kaakchirurg is gespecialiseerd in het behandelen van mondziekten en houdt zich bezig met kaak- en aangezichtschirurgie.

Lees meer

Mondhygiëne

De mondhygiëniste richt zich op mondverzorging en preventie.

Lees meer

Tandprothetiek

De tandprotheticus heeft als taak het aanmeten en maken van gebitsprothesen.

Lees meer